Over Ons

"Hard werken met een ijzersterk verantwoordelijkheids-gevoel"

APD Almeerse Pakket Dienst is opgericht in 2013

Daar begon ik, Albert de Beyl, een eenmanszaak als pakketbezorger voor opdrachtgever PostNL en startte met de schijnbaar moeilijkste wijk in Almere, het Centrum, waarvoor je de allergrootste bestelbus nodig hebt gezien de behoorlijk dagelijkse volumes die geladen moeten worden.

Maar juist dat wat een hoop bezorgers kennelijk een crime vonden ervaarde ik als heerlijk; het hollen en vliegen en netjes binnen de gestelde tijd je route rijden en zorgen dat álle pakketten waren bezorgd.

Na een drietal jaren ervaring te hebben opgedaan smaakte het naar meer mijn bedrijf uit te breiden. Mark Klein kende ik al als zelfstandige rijder voor PostNL maar hij was één van de weinige die letterlijk over dezelfde goede eigenschappen als ik beschikte; hard werken met een ijzersterk verantwoordelijkheidsgevoel en niets te gek om zoveel mogelijk te bereiken!

In 2016 hebben we onze vennootschap opgericht waarna het aantal wijken al snel groeide van 2 naar inmiddels 6 en ons onderkomen groeide van een kleine garagebox naar een kleine loods naar ons huidige bedrijfspand met 600 m2 opslagruimte en kantoorruimte aan de Camerastraat in Almere.

Wij hebben al jaren een stel toppers in dienst die dagelijks hun benen onder de kont vandaan lopen en wij hopen u als klant nog heel lang te mogen voorzien van onze dagelijkse dienstverlening en service!

Sinds 2020 verhuren wij ook opslagruimte in de vorm van boxen aan de particuliere én zakelijke markt, meer informatie vind u hier op onze website of mailen naar allinthebox@gmail.com

Foto 5 wie zijn wij